dijous, 26 de desembre del 2013

Les TIC a l'escola


En aquesta entrada us ensenyaré una petita part de totes les pàgines que hi ha per a utilitzar les TIC a l'escola.És una presentació que vam fer tots els alumnes de 1r del Grau d'Educació Primària de Blanquerna.


-https://docs.google.com/a/blanquerna.url.edu/presentation/d/1QBPbrfa8pSxroiASdtalYKXEU-1TBNTNL4uT78LXNHo/edit#slide=id.g17db07b02_2_99



Reflexió: Totes aquestes pàgines em semblem molt útils i efectives, ja que ens ajuden a què la nostra feina com a mestre sigui més fàcil. Es evident que amb les TIC els nens aprene a la vegada que estan jugant.
La societat d'avui dia està molt influenciada per les TIC, i per això l'escola ha d'adaptar-se i ha de fer un canvi espectacular.
Personalment crec que les TIC són una eina molt bona, però que s'han de saber utilitzar. Hi ha moltes escoles on la base de l'aprenentatge està en les TIC, és a dir, que tot ho fan amb l'ordinador. Però n'hi ha d'altres on les TIC no s'utilitzane a causa de què els mestres no saben com fer-les servir.
Jo crec que aquesta escola que utilitza les TIC per fer tot, a llarg termini serà molt bona tecnològicament , però sense la tencnologia no sabran fer res. I per altre lloc, aquesta escola que no utilitza les TIC, s'haura d'adaptar a utilitzar-les ja que, més endevant moltes coses funcionaran mitjançant la tecnologia.
Per tant, jo crec que hem de saber complementar el suport TIC amb l'aprenentatge tradicional, i que cap dels dos és millor o pitjor que l'altre, sinó que són diferents.
  

Ampliació: En aquest vídeo podreu veure com treballen amb les TIC  a les diferents escoles.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada